Νικόλαος: Εγκαινιάζουμε έργο πνοής με τον οβολό των πιστών (VIDEO)

pk12

Ένα μεγάλο έργο πνοής, που παρόμοιο δεν υπάρχει σε καμία άλλη Μητρόπολη, εγκαινιάζει την Κυριακή 19 Μαΐου στις 12:00΄ το μεσημέρι, η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος.

Πρόκειται για το επιβλητικό Πνευματικό Διοικητικό Κέντρο, που βρίσκεται στην περιοχή Άμπλιανης Λαμίας, στη συμβολή των οδών Αγράφων και Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Το έργο θεμελιώθηκε στις 5 Οκτωβρίου 1997 και κατασκευάστηκε με έξοδα της Ιεράς Μητροπόλεως και με τις προσφορές των πιστών.

Στεγάζει όλες τις κεντρικές διοικητικές υπηρεσίες, καθώς και τις ποιμαντικές και πολιτιστικές δραστηριότητες της Ιεράς Μητροπόλεως.

''Ήταν ένας συνεχής αγώνας. Χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και τους σκοπέλους. Με υπομονή και τη βοήθεια του Θεού τα καταφέραμε. Καλούμε όλους τους πιστούς να έρθουν στα εγκαίνια την Κυριακή για να δουν ότι τα χρήματα που δίνουν στην εκκλησία πιάνουν τόπο…'', τόνισε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στους δημοσιογράφους, τους οποίους ξενάγησε μάλιστα και στους χώρους του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου.


Εμφανίσεις: 55941
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!