Γιορτή αγάπης για τα παιδιά των Ιερέων

DSC05793

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου η εορτή που διοργάνωσε για δέκατη τέταρτη συνεχή χρονιά το Γραφείο Νεότητος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών προς τιμή  των παιδιών των Ιερέων της, στον πανέμορφο χώρο που παραχώρησε η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία του Αρσακείου σχολείου Π. Ψυχικού.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος περίπου 200 παιδιά ηλικίας από μηνών έως 18 ετών από 55 ιερατικές οικογένειες, μαζί με τους γονείς τους.

Οι μικροί είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ομαδικά αγωνίσματα και παιχνίδια καθώς και σε ομάδες δημιουργικής απασχόλησης που είχε ετοιμάσει το Γραφείο Νεότητος στον υπαίθριο χώρο του Αρσακείου με εθελοντές – κατηχητές από ενορίες της Αρχιεπισκοπής.

Στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση για όλους τους παρευρισκομένους. Η βραδιά έκλεισε με την απονομή δώρων. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο π. Μάξιμος Παπαγιάννης, Πρωτοσύγκελλος της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο Γενικός  Αρχιερατικός Επίτροπος π. Συμεών Βολιώτης και άλλα στελέχη της διοίκησης της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

iereis1

Εμφανίσεις: 46569
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!