Μαθητική έκθεση ζωγραφικής με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Σάμου

samo

Με την πατρική πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σάμου κ. Ευσεβίου, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις , Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός έργων εικαστικής τέχνης (ζωγραφικής) για τους μαθητές και μαθήτριες των τεσσάρων τελευταίων τάξεων των δημοτικών σχολείων καθώς και γραπτών κειμένων για τους μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων και Λυκείων με θέμα "Εκατό χρόνια από την Ένωση της Σάμου με την Ελλάδα".

Στον διαγωνισμό πήραν μέρος οι μαθητές και μαθήτριες των σχολείων του Νησιού. Στην πανηγυρική τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Καρλοβασίων , ο κ. Ευσέβιος απένειμε σε όλους τους συμμετέχοντες επαίνους καθώς και από ένα βιβλίο με την Ζωή και το Έργο του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

Παρέδωσε, επίσης, και ένα συμβολικό χρηματικό ποσό στους μαθητές των οποίων τα έργα επελέγησαν από επιτροπή εκπαιδευτικών.
                                     

Εμφανίσεις: 40577
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!