Νικολόπουλος: ''Η Εκκλησία δεν ανήκει σε κόμματα''

nikolopoulos

Μία ιδιαίτερα «πονηρή» ερώτηση έθεσε ο Ν. Ευαγγελάτος στον Γεν. Γραμματέα  του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος ¨ΧΡΙ.Κ.Ε.¨ Ν. Νικολόπουλο, στην τηλεοπτική εκπομπή "7" στον ΣΚΑΙ: Ποιες είναι οι σχέσεις του νέου Κόμματος με την Εκκλησία και μήπως η εκκλησία βρίσκεται πίσω από το νέο κόμμα, και εξ΄ αυτού του λόγου προέκυψε και η ονοματοδοσία του».

Η απάντηση του έμπειρου κοινοβουλευτικού και έτοιμου από καιρό για τα δύσκολα Νικολόπουλου ήταν κάθετη και σαφής: "κ. Ευαγγελάτο η Εκκλησία ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ και φυσικά δεν πρέπει και να υποστηρίζει και κανένα κόμμα, άρα ούτε το «ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ»…

Εμείς όμως οι Έλληνες ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ανήκουμε όλοι μας στην Ορθόδοξη Εκκλησία και κάποιοι από εμάς όπως εγώ, ανατραφήκαμε με τα νάματα και τις αξίες των ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ:

Ο έγκριτος δημοσιογράφος επέμενε, προσπαθώντας να "εκμαιεύσει" κάτι περισσότερο από τον Ανεξάρτητο Βουλευτή: "Δηλαδή ποια είναι η σχέση σας με την Εκκλησία κ. Υπουργέ;»

"Εννοείτε εάν υπάρχει πολιτική σχέση;  Δεν υπάρχει καμία απολύτως!!!

Η σχέση μου με την Εκκλησία είναι πνευματική βιωματική και ποτέ δεν υπήρξε πολιτική και ιδιοτελής.

Αξίζει να σημειωθεί εξ’ άλλου ότι στον ίδιο καμβά κινήθηκαν και οι δημοσιογράφοι Βασ. Χιώτης και Νότης Παπαδόπουλος στο «ΒΗΜΑ FM» όταν έθεσαν και αυτοί το ζήτημα των παρεμβάσεων των Μητροπολιτών στα πολιτικά πράγματα και συγκεκριμένα αναφέρθηκαν στον Μητροπολίτη Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιο, ο οικονομολόγος, πολιτειολόγος αλλά και θεολόγος αρχηγός των Χριστιανοδημοκρατών Αντιμνημονιακών Νεοδημοκρατών και Καραμανλικών ήταν κοφτός και απόλυτος μη αφήνοντας περιθώρια για «πολιτική σπέκουλα».....ποτέ δεν έκανε τον "κομματάρχη" μου, όπως και σε κανέναν πολιτικό.

Εκλέγομαι 24 χρόνια Βουλευτής Αχαΐας οι σχέσεις μου με τον Σεβασμιότατο Αιγιαλείας είναι στενές και αδιατάρακτες αλλά μόνο πνευματικές και υικές και σαν κεραυνός έπεσε η τελευταία απάντησή του.  «Ίσως και να μην με έχει ψηφίσει ποτέ..»

Εμφανίσεις: 53953
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!