Διεθνές Συνέδριο: «Ο Άγιος Αυτοκράτωρ Κωνσταντίνος και ο Χριστιανισμός»

kon-diatagmaΥπό την Αιγίδα του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Σερβίας κ. Ειρηναίου και με την συνεργασία της Κυβερνήσεως της Σερβίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Πανεπιστημίου Νήσσας θα εξαρθεί, δι’ Επιστημονικών Ανακοινώσεων, το γεγονός των 1700 χρόνων από της εκδόσεως από τον Μέγα Κωνσταντίνο του περίφημου Διατάγματος των Μεδιολάνων (313 μ.χ.) ανεξιθρησκείας.

Ο Χριστιανικός Κόσμος της Ρωμαϊκής κυριαρχίας από την κατάσταση των διωγμών  εξέρχεται στο καθεστώς νομιμότητος και του δικαιώματος ελευθερίας στην άσκηση των θρησκευτικών καθηκόντων του.

Το Ι.Ε.Θ.Π., μετέχον της Διεθνούς Επιστημονικής Οργανωτικής Επιτροπής, θα εκπροσωπηθεί δι’ 20 μελούς ομάδος επιστημόνων, που θα κάμουν  σχετικές ανακοινώσεις.

Ομιλητές θα είναι: Αθανάσιος Αγγελόπουλος, Γρηγόριος Λιάντας, Δημήτριος Κουτρούλας, Ηλίας Μογλενίδης, Παναγιώτης Τζουμέρκας, Αθανάσιος Καψάλης, Βασίλειος Κουκουσάς, Εμμανουήλ Καραγεωργούδης, Χρήστος Τερέζης, Ιωάννης Βελιτσιάνος, Παντελής Λέκκου, Αρχιμ. Π. Μακάριος Γρινιεζάκης, Ανθούσα Παπαγιαννάκη, Ειρήνη Χριστινάκη, Ελένη Λιάντα, Ελένη Βλαχοπούλου, Νικόλαος Γραίκος, Γεωργία Γραίκου, Μανώλης Βαρβούνης, Ιωάννης Παναγιωτόπουλος, Νεκτάριος Λόης, Αναστάσιος Μαράς.

Εμφανίσεις: 71334
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!