Προβληματισμένοι για απαγωγή Ιεραρχών και Μ. Ανατολή

0-sam

Του Αιμίλιου Πολυγένη

Η απαγωγή των δύο Μητροπολιτών από τη Συρία και οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr, στο επίκεντρο των συζητήσεων που είχαν πριν λίγο ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον Πατριάρχη Μόσχας κ. Κύριλλο.

Ο Πρωθυπουργός υποδέχθηκε εγκάρδια τον Προκαθήμενο της Ρωσικής Εκκλησίας και στην τριαντάλεπτη συνάντησή τους τους απασχόλησε έντονα το θέμα της απαγωγής των δύο Μητροπολιτών από τη Συρία και η έκρυθμη κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή που έχει αντίκτυπο και τραγικές επιπτώσεις στους απλούς πολίτες.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Πρωθυπουργός και ο Πατριάρχης συζήτησαν και θέματα που αφορούν στην οικονομική συνεργασία των δύο χωρών και στους τρόπους περαιτέρω ενίσχυσής τους.

Τέλος σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Romfea.gr ο Αρχιεπίσκοπος παρέθεσε γέυμα στον Πατριάρχη Μόσχας σε γνωστό εστιατόριο της Βουλιαγμένης, στο οποίο το παρών έδωσε και ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμάρας.

IMG 1422

IMG 1433

IMG 1456

Εμφανίσεις: 75052
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!