Στη Συκιάδα της Χίου, ο Μητροπολίτης Μηθύμνης Χρυσόστομος

ImageΜε βυζαντινή μεγαλοπρέπεια και εκκλησιαστική λαμπρότητα, εορτάστηκε, στη Συκιάδα της Χίου, το Γενέσιο της Θεοτόκου.

Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μηθύμνης κ.κ. Χρυσόστομος, Τοποτηρητής της Ιεράς Μητρόπολης Χίου, πλαισιωμένος από πλειάδα ιερέων.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Αιδεσιμολογιότατος Πρωτοπρεσβύτερος Μιχαήλ Στεφανιώρος, εφημέριος του Ι.Ν. Γενεθλίων Θεοτόκου Συκιάδας, ο οποίος αναφέρθηκε στους Άγιους Πατέρες της εκκλησίας και όσα αναφέρουν για την Παναγία.

Στο τέλος της ομιλίας ο π. Μιχαήλ, τόνισε το σημαντικό γεγονός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων πνευματικής και κοινωνικής προσφοράς του «Πνευματικού Κέντρου», του ναυτικού χωριού και τα όσα έχει προσφέρει μέχρι σήμερα.

Στο μήνυμά του ο Άγιος Μηθύμνης, τόνισε ότι η προσφορά και η αλληλεγγύη σε κάθε τομέα της ζωής μας, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της διδασκαλίας του Χριστού ενώ εξήρε την πνευματική και κοινωνική δραστηριότητα των κατοίκων του μικρού χωριού.

Image

Εμφανίσεις: 85975
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!