Πρώτοι στην ενημέρωση, πρωτοπόρoι στην τεχνολογία: H Romfea.gr σε iPhone, iPad και Android!

app

Η Romfea.gr για ακόμη μία φορά πρωτοπορεί! Το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων που κυριαρχεί από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του, για ακόμη μία φορά κάνει ένα βήμα παραπάνω όχι μόνο σε ειδησεογραφικό, αλλά και σε τεχνικό επίπεδο.

Πρόσφατα δώσαμε στους αναγνώστες τον λόγο και την τεχνική δυνατότητα να παρεμβαίνουν και να κάνουν τα δικά τους σχόλια σε κάθε είδηση μέσω της ειδικής πλατφόρμας Disqus.

Αυτή τη φορά παρέχουμε στους επισκέπτες τη δυνατότητα να έχουν άμεσα, εύκολα και ταχύτατα στα κινητά τους τηλέφωνα και τα tablet τους πρόσβαση στο περιεχόμενο της Romfea.gr.

Ο κάτοχος έξυπνου κινητού τηλεφώνου (smartphone) και υπολογιστή τύπου tablet, μπορεί από σήμερα να "κατεβάσει" ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ την ειδική εφαρμογή (app) με την ονομασία Romfea.gr και να κάνει την πλοήγησή του εύκολα, γρήγορα και άμεσα. Η Romfea.gr αποτελεί την μοναδική εκκλησιαστική πύλη που δημιούργησε ειδικά για τους αναγνώστες της μία εφαρμογή που συνδυάζει την υψηλή τεχνολογία με την ευκολία στην ενημέρωση!

Αναζητήστε την ειδική εφαρμογή με την ονομασία Romfea.gr στο App store (για συσκευές με λειτουργικό ios) ή το Google Play (για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android).

Οι τεχνικοί μιας από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου (Ιcon Platforms) εργάστηκαν σκληρά για να σχεδιάσουν για το iPhone, το iPad και σε κάθε tablet και smartphone την εφαρμογή που θα κάνει την εκκλησιαστική ενημέρωσή σας μία εύκολη υπόθεση!

Χάρη στην αγάπη σας η Romfea.gr παραμένει όλα αυτά τα χρόνια στην κορυφή. Και ήρθε η ώρα να σας το "επιστρέψουμε".

Όχι μόνο διαβάζοντας πρώτοι όσα συμβαίνουν στην εκκλησιαστική επικαιρότητα.

Όχι μόνο με τις αποκαλύψεις και όσα υπάρχουν πίσω από την "επίσημη" ενημέρωση.

Αλλά έχοντας πρόσβαση σε όλα αυτά, εύκολα και άμεσα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη σας.

Πατήστε ΕΔΩ για το App Store

Πατήστε ΕΔΩ για το Android

Εκ μέρους της ομάδας της Romfea.gr,

Αιμίλιος Πολυγένης

    Διευθυντής

app1

 

app2

app3

app4

app5

Εμφανίσεις: 269352
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!