O Aρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, Πρωτοσύγκελλος στα Χανιά

ImageΤον Πρωτοσύγκελλο του, ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011 ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός στην Καππαδοκία, όπου βρίσκεται για προσκυνηματική εκδρομή.

Πρόκειται για τον Αρχιμανδρίτη Δαμασκηνό Λιονάκη, αδελφό της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων Χανίων, αριστούχο απόφοιτο της Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης, ο οποίος σαν σήμερα πριν δύο χρόνια έγινε πρεσβύτερος και Αρχιμανδρίτης και αμέσως ανεχώρησε για την Γενέυη της Ελβετίας όπου πρίν λίγες ημέρες παρέδωσε το μεταπτυχιακό του.

Η τοποθέτηση του τριανταδιάχρονου δραστήριου Αρχιμανδρίτη Δαμασκηνού Λιονάκη ήταν αναμενόμενη αφού διαθέτει πολλά χαρίσματα και συνέβαλε τα μέγιστα, σε πολλά έργα και γεγονότα της Τοπικής Εκκλησίας, όπως ανακοίνωσε ο Μητροπολίτης κ.Δαμασκηνός και θα προσφέρει με τον άψογο επικοινωνιακό του τρόπο, την αφοσίωση, την υπομονή και την υπακοή του, πολλά στόν λαό της Μητροπόλεως μας, ο οποίος τον εκτιμά και περίμενε αυτήν την εξέλιξη του.

Ο μέχρι τώρα Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου Αρχιμ.Δαμασκηνός, διακρίνεται για την αγάπη του, τις δραστηριότητες του, την οργανωτικότητα του. την φιλοξενία του και την ρητορική του ικανότητα.

Η Rοmfea.gr του εύχεται ολόψυχα καλή διακονία, στην Τοπική Εκκλησία και στον Μητροπολίτη κ.Δαμασκηνό .

Εμφανίσεις: 119522
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!