Στα αγγλικά το βιβλίο: «'Αγιος Νικόλαος Πειραιά, η εκκλησία της ναυτιλίας και των ναυτικών»

agios-nikolaos-church-piraeus

Κυκλοφόρησε σε δεύτερη έκδοση με πλήρες αγγλικό κείμενο και αγγλόφωνο εξώφυλλο, το βιβλίο του προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς Γιώργου Ανωμερίτη «'Αγιος Νικόλαος Πειραιά, η εκκλησία της ναυτιλίας και των ναυτικών».

Το βιβλίο, που παρουσιάστηκε το Δεκέμβριο του 2012, περιγράφει τον μοναδικό, αρχιτεκτονικά και αισθητικά, ναό της πόλης του Πειραιά, που έχτισαν οι πρώτοι Υδραίοι κάτοικοι της πόλης.

Η αγγλική έκδοση απαιτήθηκε, επειδή λόγω της γειτνίασης του ναού με τις αποβάθρες κρουαζιέρας αποτελεί χώρο μεγάλης επισκεψιμότητας από τους τουρίστες - επιβάτες κρουαζιέρας.

Το αίτημα της αγγλικής έκδοσης του βιβλίου ζήτησαν επίσης και οι ναυτιλιακές εταιρείες για τους ξένους επισκέπτες και χρήστες του λιμανιού.

Το νέο βιβλίο με 186 σελίδες, πωλείται και στο ναό έναντι ειδικού τιμήματος, μέρος δε των εσόδων, όπως και τα πνευματικά δικαιώματα του συγγραφέα διατίθενται υπέρ του ναού, ο οποίος έχει ανακηρυχθεί Μνημείο της Πόλης του Πειραιά.

Εμφανίσεις: 60867
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!