Ο Μητροπολίτης Βεροίας Παντελεήμων στη Κολόμνα - (Φώτο)

kolomnaΤην πόλη της Κόλομνας επισκέφθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, βάσει του προγράμματος της επισκέψεως στην Ιερά Μητρόπολη Κρούτισης και Κολόμνας, επί τη ευκαιρία της εορτής της πόλεως Ντμιτρώφ.

Ο κ. Παντελεήμων και η συνοδεία του, επισκέφθηκαν τον Καθεδρικό Ναό της Κολόμνας, Ιερές Μονές, την Θεολογική Σχολή καθώς και διάφορα άλλα προσκυνήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος, έτυχες θερμής υποδοχής από την Καθηγουμένη Ξένη και την αδελφότητα, η οποία έψαλλε κατά το βυζαντινό τυπικό.

Εν συνεχεία ο Μητροπολίτης Βεροίας επισκέφθηκε εντός της Μονής, το ξύλινο παρεκκλήσι προς τιμήν του Αγίου Πρίγκιπα Βλαδιμήρου, στο οποίο υπάρχει αγίασμα των θεοφανείων.

Τέλος να αναφερθεί ότι η Ηγουμένη Ξένη και η αδελφότητα, επεφύλαξαν στον Μητροπολίτη μια εύχαριστη έκπληξη.

Συγκεκριμένα μια μοναχή έφερε ενώπιον του Μητροπολίτη την καμήλα ονόματι "Σινά" την οποία εκτρέφουν εντός του αύλειου χώρου της Μονής, την οποία ο κ. Παντελεήμων αφού ετάϊσε την μετονόμασε σε "Ακάκιο".

kolomna1

kolomna2

kolomna3

kolomna4

kolomna5

kolomna6

kolomna7

kolomna8

kolomna10

kolomna11

kolomna12

kolomna13

kolomna9

kolomna14

kolomna15

kolomna16

Εμφανίσεις: 45671
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!