Τρόφιμα από το LIDL παρέλαβε η Μητρόπολη Σταγών

lidl

Πάνω από 20 καρότσια τρόφιμα παρέλαβε η Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων από το SUPERMARKER LIDL της Καλαμπάκας , τρόφιμα που θα μοιραστούν σε άπορες οικογένειες της περιοχής.

Η Lidl συνεχίζει δυναμικά τη συμμετοχή της στην εκστρατεία του ΣΚΑΪ «Όλοι μαζί μπορούμε» και εξαπλώνει το δίκτυο αλληλεγγύης της συνεχίζοντας να υποστηρίζει δυναμικά, με την ενεργή συμμετοχή των πολιτών, την εκστρατεία συλλογής τροφίμων «Όλοι μαζί μπορούμε».

Ήδη μέχρι τώρα συνολικά συγκεντρώθηκαν σε όλα τα καταστήματα Lidl περισσότερα από 15.000 καρότσια με τρόφιμα για την ενίσχυση της εκκλησίας.

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα και για τους Έλληνες πολίτες το ενδιαφέρον για το συνάνθρωπο παραμένει αμείωτο, αφού καθημερινά εκατοντάδες καταναλωτές, ανεξαρτήτου ηλικίας και εισοδήματος, παράλληλα με τις αγορές τους, τοποθετούν τρόφιμα στα καρότσια της Lidl για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Συνάμα η ίδια η επιχείρηση προσφέρει και αυτή δεκάδες καρότσια με τρόφιμα για την βοήθεια των αναξιοπαθούντων.

Αυτά είναι τα πιο γεμάτα καρότσια! Είναι γεμάτα αγάπη! Είναι η αγάπη με την οποία γέμισαν οι πελάτες τα καρότσια με τρόφιμα για τους συμπολίτες μας.

Μιλώντας στην στήλη μας ο αρμόδιος του LIDL Καλαμπάκας ανέφερε ότι: «Σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα και για τους Έλληνες πολίτες, στη Lidl Hellas συνεχίζουν να εξαπλώνουν το δίκτυο αλληλεγγύης, στηρίζοντας δυναμικά την εκστρατεία συλλογής τροφίμων του ΣΚΑΪ 'Όλοι μαζί μπορούμε"», σημειώνει η εταιρεία με ανακοίνωσή της.

Ο π. Σπυρόπουλος (εκπρόσωπος της Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων), ανέφερε ότι με την προσφορά όλων μας συμβάλουμε ενεργά στην εξασφάλιση της καθημερινής σίτισης χιλιάδων συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και χαρίζουμε ελπίδα και ασφάλεια.

Ευχαρίστησε τα Lidl, και και τον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε ότι η δράση ''Όλοι μαζί μπορούμε" , είναι μια θεάρεστη πράξη.

lidl1

Εμφανίσεις: 73306
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!