Ευχαριστίες προς την Ι.Μ. Κώου από το Γυμνάσιο Ζηπαρίου

nathanail kos

Ο διευθυντής Π. Πηλιγκός και ο σύλλογος διδασκόντων του Γυμνασίου – Λ.Τ. Ζηπαρίου Κω επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, όπως και το Ευγενίδειο Ιδρυμα για τις δωρεές που έκαναν προς το σχολείο μας με τη βοήθεια των οποίων εξοπλίστηκε το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών με μία σειρά νέων οργάνων Φυσικής και Χημείας.

Με τη χειρονομία τους αυτή: α) διευκολύνεται η διδασκαλία και προωθείται η χρήση του πειράματος στην εκπαιδευτική διαδικασία, βοηθώντας τους μαθητές με βιωματικό τρόπο να κατανοήσουν έννοιες των Φυσικών Επιστημών, β) αποδεικνύεται έμπρακτα το ενεργό ενδιαφέρον της Εκκλησίας και ιδιαίτερα του Μητροπολίτη κ. Ναθαναήλ όπως και του Ευγενιδείου Ιδρύματος για τα εκπαιδευτικά θέματα και την αναβάθμιση της ποιότητας διδασκαλίας.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα να έχουμε δίπλα μας συμπαραστάτες και αρωγούς, που με τις δωρεές τους βοηθούν το έργο μας. Τέτοιες πράξεις προσφοράς αποτελούν παράδειγμα προς όλους μας.

 

Εμφανίσεις: 54270
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!