Ιβάν Σαββίδης: "Η σωτηρία της Ελλάδας είναι στη Ρωσία"

ImageΑφιέρωμα στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε και φέτος στη Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα, φιλοξενεί το σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Άποψη».

Το δημοσίευμα φιλοξενεί δηλώσεις του κροίσου ομογενή και συντονιστή της Ε’ Περιφέρειας του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού και βουλευτής της κρατικής Δούμας της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Ιβάν Σαββίδη.

Ο κ. Σαββίδης στις δηλώσεις του, μεταξύ άλλων τονίζει: «Θέλουμε να χτυπάει εδώ η καρδιά του Ποντιακού Ελληνισμού, όπως χτυπούσε και άλλοτε.»

«Ευτυχισμένος δεν είναι εκείνος που έχει πολλά χρήματα, αλλά αυτός που είναι ικανοποιημένος με τα λίγα. Εγώ που έχω την τύχη να διαθέτω πολλά χρήματα, έχω φτάσει στο σημείο να συντηρούμαι με λίγα. Αυτό σημαίνει ότι έχω τη δυνατότητα τα υπόλοιπα χρήματα να τα διαθέτω για το καλό του λαού μας», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Ξεχνάμε την ιστορία

«Η ελληνική κυβέρνηση δείχνει να έχει ξεχάσει την ιστορία του λαού μας και όσο και αν φαίνεται περίεργο, αυτή τη στιγμή δείχνει να μην έχει ανάγκη την παραμικρή βοήθεια.

Θα πρέπει όμως να γίνει αντιληπτό, ότι η σωτηρία του λαού και του κράτους είναι πλέον στη Μόσχα, όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όχι στην Νέα Υόρκη ή στην Ουάσιγκτον.

Η Ρωσία είναι έτοιμη να βοηθήσει την Ελλάδα όμως δεν ξέρω κατά πόσο η Ελλάδα επιθυμεί κάτι τέτοιο.

Εμφανίσεις: 42471
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!