Κονίτσης Ανδρέας: "Μόνο ο θάνατος θα μου κλείσει το στόμα"

Image«Κάποιοι θέλουν να φιμώσουν όσους Ιεράρχες μιλούν για τα Εθνικά Θέματα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Κονίτσης κ. Ανδρέας, μετά το πέρας της χθεσινής λιτανείας επί τη εορτή του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.

Επίσης ο κ. Ανδρέας πρόσθεσε: «Εγώ τους απαντώ ότι δεν θα πάψω συν Θεώ να μιλώ και να αγωνίζομαι με τις μικρές μου δυνάμεις, για την προκοπή αυτού του τόπου και για τα Εθνικά μας ζητήματα».

«Όσο και αν κάποιοι προσπαθούν η επιθυμούν να φιμώσουν Ιεράρχες που ομιλούν για τα θέματα του Έθνους, δηλώνω ότι μόνον ο θάνατος θα μου κλείσει το στόμα, αλλιώτικα δεν θα το κλείνω ποτέ και θα μιλάω και θα φωνάζω», τόνισε με στεντόρεια φωνή ο Μητροπολίτης Κονίτσης.

Τέλος ο πολιός Ιεράρχης, εξήγησε τους λόγους που το λέει αυτό, τονίζοντας ότι «γιατί ακούω την προτροπή του Θεού που λέει: «λάλει και μη σιωπήσεις». Γι’ αυτό αγαπητοί μου, ζητώ τις προσευχές όλων σας».

Εμφανίσεις: 39078
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!