Μητροπολίτης ζήτησε από τον Πάγκαλο να "βολέψει" 29 εργάτες

ImageΦραστική επίθεση δέχθηκε από γνωστό ιερέα σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, λίγο πριν εισέλθει στο Κοινοβούλιο.

Ο δυναμικός Ιερέας όταν συνάντησε τυχαία τον κ. Πάγκαλο, του είπε: «Μαζί τα φάγαμε».

«Καλά τα είπατε, μην ανησυχείτε είμαστε κλεφτολαός δίκιο έχετε», πρόσθεσε ο εν λόγω ιερέας.

Τότε ο κ. Πάγκαλος δεν άντεξε και του… εξομολογήθηκε: «Πάτερ μου, πριν από μερικές μέρες ήρθε και με βρήκε ένας Μητροπολίτης, ξέρεις τι μου ζήτησε; Να μπορέσουμε να βολέψουμε 29 εποχικούς εργάτες του, για τη στελέχωση μιας υπηρεσίας».

Αν και πολλές φορές ο κ. Πάγκαλος προκαλεί αντιδράσεις με τις δηλώσεις του, τώρα προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά…..

Σχόλιο Romfea.gr

Ο συγκεκριμένος Μητροπολίτης, άριστα έπραξε, αγωνιζόμενος για υπηρεσία η οποία λειτουργεί με εποχικούς υπαλλήλους, την μισθοδοσία των οποίων δεν πληρώνει ο κρατικός προϋπολογισμός, αλλά η συκεκριμένη υπηρεσία.

Ο Μητροπολίτης καλά φρόντισε για οικογένειες εποχικών υπαλλήλων, σε αυτά τα δύσκολα οικονομικά χρόνια, το ερωτόμενον είναι πώς μια διαπροσωπική συζήτηση μεταδίδεται και σχολιάζεται, και μάλιστα με ανακρίβειες(!), όταν μάλιστα είναι υποχρέωση από τον νόμο για τους υπουργούς και εν τέλει του κυρίου αντιπροέδρου να προσυπογράψουν τη σχετική υπουργική απόφαση για την πρόσληψη των συγκεκριμένων εποχικών υπαλλήλων.

Εμφανίσεις: 43035
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!