Επαγγελματικός προσανατολισμός από το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Αρχιεπισκοπής

234

Την προσεχή Τετάρτη 10 Ιουλίου και ώρα 12:15 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί από τον έμπειρο εκπαιδευτικό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου κ. Ιωάννη Θεοχάρη  στη Βιβλιοθήκη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών διάλεξη – συζήτηση ώστε να τεθούν τα θεμέλια για εύστοχες επαγγελματικές επιλογές.

Οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τυχόν προβληματισμούς και απορίες για τον ακαδημαϊκό τους και επαγγελματικό τους προσανατολισμό.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επικοινωνήσουν έως την Τρίτη 9 Ιουλίου με το προσωπικό της Βιβλιοθήκης τηλεφωνικώς ή ηλεκτρονικώς.

Βιβλιοθήκη Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών
Αγίας Ελεούσης 4, Τ.Κ. 105 54 Ψυρρή
Τηλ. 210 3245098
E mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Εμφανίσεις: 67952
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!