Στην ενορία του πατέρα του λειτούργησε ο Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης

neasierseisΤου Αιμίλιου Πολυγένη

Στο νησί της Καλύμνου βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης κ. Ευάγγελος, το οποίο επισκέπτεται κάθε χρόνο.

Να αναφερθεί ότι ο Μητροπολίτης κ. Ευάγγελος έχει γεννηθεί στην Νέα Υόρκη, από γονείς καλυμνιακής καταγωγής.

Σήμερα, Κυριακή 7 Ιουλίου 2013 ο Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Σωτήρος Χριστού Καλύμνου.

"Είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι σήμερα ανάμεσά σας, και ευχαριστώ τον Πανάγαθο Θεό που με αξίωσε να επισκέφθω για ακόμη μια φορά το νησί", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ευάγγελος στο κήρυγμά του.

Ο Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης επίσης εξέφρασε την χαρά του, που ο Μητροπολιτικός Ναός ήταν γεμάτος από ευσεβείς Χριστιανούς.

Κλείνοντας ο κ. Ευάγγελος τόνισε: ''Ελπίζω να σας δω και πάλι σύντομα, αλλά με μια προϋπόθεση ότι την επόμενη φορά θα λειτουργήσω στον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου. Σήμερα λειτούργησα στην ενορία του πατέρα μου, και την επόμενη θα λειτουργήσω στην ενορία της αείμνηστης μητέρας μου."

Εμφανίσεις: 80667
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!