Ζακύνθου: "Δεν θα απαντήσω σε κακοήθιες κουκουλοφόρων" - (Vid)

ImageΣτην εκπομπή «ΣΚΑΙ εδώ και τώρα» μίλησε σήμερα το πρωί ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Χρυσόστομος, ο οποίος για ακόμη μια φορά εξήγησε την τον οδήγησε στη παραίτησή του.

«Οι σκέψεις ότι κάποιοι άνθρωποι παραμένουν στον θρόνο χωρίς να μπορούν να επιτελούν τα καθήκοντα τους εις το ακέραιο, με έκαναν να φοβάμαι να περιμένω σε άλλο χρόνο», ανέφερε ο κ. Χρυσόστομος.

Σε άλλο σημείο ο Μητροπολίτης Ζακύνθου, τόνισε ότι «60 χρόνια δεν φτάνουνε να θεωρώ τον εαυτό μου, ότι πρέπει να αποχωρήσει;»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ερωτηθείς ο κ. Χρυσόστομος για κάποια δημοσιεύματα, τα οποία σχετίζουν την απόφαση του με άλλου είδους καταστάσεις στο νησί, τονισε: "Δεν θα απαντήσω σε κακοήθιες κουκουλοφόρων...."

"Οι κουκουλοφόροι κυκλοφορούν σαν τους τυφλοπόντικες, που βγαίνουν το βράδυ ανώνυμα και λερώνουν όποιον βρούνε στον δρόμο τους", πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσόστομος.

Δείτε τη συνέχεια στα παρακάτω βίντεο:

{youtube width="550" height="400"}0N303LwXVsM{/youtube}

{youtube width="550" height="400"}Ri-pUKuOx2k{/youtube}

Εμφανίσεις: 45675
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!