Τέλος τα δωρεάν εισιτήρια σε πλοία για Μητροπολίτες και Βουλεύτες

P5290011Με την κομψή διατύπωση περί “εξορθολογισμού του καθεστώτος εκπτώσεων σε ναύλους” ανακοινώθηκε σήμερα (15/7/2013) η κατάργηση της δυνατότητας των δωρεάν μετακινήσεων με τα πλοία, των:

Βουλευτών, τέως βουλευτών, Μητροπολιτών, Αρχηγών ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ – Ελληνικής Αστυνομίας – Λιμενικού και Πυροσβεστικού Σώματος, Προέδρων και Γενικών Γραμματέων ναυτεργατικών ενώσεων, μελών ΠΝΟ, Νομαρχών και Έπαρχων νησιωτικών περιοχών, νομαρχιακών και επαρχιακών συμβούλων νησιωτικών περιοχών, Γενικών Γραμματέων, καθώς και Γενικών Διευθυντών και Συμβούλων Περιφερειών.

Για την κατηγορία των οχημάτων καταργείται η δυνατότητα δωρεάν μετακίνηση των οχημάτων εν ενεργεία βουλευτών, καθώς και τέως βουλευτών νησιωτικών περιοχών.

Παράλληλα εκδόθηκε απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με την οποία καθορίζονται οι δικαιούχοι δωρεάν ή με μειωμένο ναύλο μεταφοράς με τα πλοία και η οποία θα ισχύσει από την ημερομηνία δημοσίευσής στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

Εμφανίσεις: 62398
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!