Η Οντισόβα αποχαιρέτησε με ευλάβεια τον Σταυρό του Αγίου Ανδρέα (ΒΙΝΤΕΟ)

ontisoba 

Τετάρτη 17-7-2013 τελευταία ημέρα της παραμονής του Σταυρού του Αγίου Ανδρέου στην Οντισόβα κοντά στην Μόσχα.

Τα πλήθη των πιστών συνωστίζονται στο Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου και στα πέριξ αυτού, για να προφθάσουν να προσκυνήσουν τον ιερό θησαυρό.

Με την σκέψη μήπως δεν φθάσουν στο Σταυρό, φωνάζουν και κλαίνε.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, σε συνεννόηση με τον Επίσκοπο κ. Ρωμανό, τον Προϊστάμενο του Ναού π. Νέστορα και τον Έπαρχο της πόλεως κ. Αλέξανδρο Γεώργεβιτς, τοποθετούν τον Σταυρό εκτός του Ναού, προκειμένου να περνάη από μπροστά του το πλήθος του κόσμου και να υποκλίνεται ευλαβικά, ώστε να προφθάσουν όλοι.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος και η συνοδεία του ξεναγήθηκαν στο μεγάλο Εκκλησιαστικό Πνευματικό Κέντρο, όπου λειτουργεί Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο και διάφορες Σχολές, στις οποίες εκπαιδεύονται οι νέοι της ενορίας, αθλητικά κέντρα κ.λ.π. και στα πρότυπα Σχολεία της Οντισόβα (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο), ως και στο μεγάλο Θεωρητικό Πανεπιστήμιο της πόλεως, με τις θαυμάσιες εγκαταστάσεις, τις αίθουσες, αμφιθέατρα, σύγχρονα και πρότυπα αθλητικά κέντρα και το μοναδικό στην Ρωσία κέντρο διαστημικών επιστημών και μελετών.

Σε όλα τα παραπάνω Σχολεία και το Πανεπιστήμιο, Πρόεδρος είναι ο Έπαρχος κ. Αλέξανδρος Γεώργεβιτς, ο οποίος προσωπικά και με πολλή χαρά εξενάγησε τον Σεβασμιώτατο και τους λοιπούς πατέρες.

Το απόγευμα στις 3 μ.μ., ο Σταυρός ανεχώρησε για την πόλη Δημήτρωφ, όπου ανέμεναν χιλιάδες λαού.


ontisoba1

ontisoba2

ontisoba3

Εμφανίσεις: 50044
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!