Ζακύνθου Χρυσόστομος: "Δεν συμφωνώ με τα γυαλιά καρφιά…"

ImageΣτην πρωινή εκπομπή «Πρωινό Mega» μίλησε σήμερα το πρωί ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Χρυσόστομος.

Ο Μητροπολίτης Ζακύνθου ερωτηθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, όσον αφορά τον Σκοπιανό σταθμό που πρόκειται να ανοίξει στην Φλώρινα.

Να αναφερθεί ότι ο Μητροπολίτης Άνθιμος, μεταξύ άλλων τόνισε: «Ότι θα πάμε και θα τα κάνουμε όλα γυαλιά καρφιά, διότι μας αναγκάζουν να πούμε κάτι τέτοιο. Τα πράγματα είναι τόσο επικίνδυνα στη θρασύτητα και το μίσος που έχουν εναντίον μας οι Σκοπιανοί».

Ερωτηθείς ο Μητροπολίτης Ζακύνθου να σχολιάσει τις δηλώσεις του κ. Άνθιμου, τόνισε ότι «δεν συμφωνώ με τα γυαλιά καρφιά, μπορούν όμως να γίνουν μόνο καρφιά…».

«Αλλά πράγματι εάν θα δώσει άδεια η όχι , είναι αρμόδιο το Κράτος. Όμως δεν είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη να μη συμφωνεί με κάποια πράγματα, που ενδεχομένως τον θίγουνε από πλευράς εθνικής υπερηφάνειας;», αναρωτήθηκε ο κ. Χρυσόστομος.

Εν συνεχεία ο Μητροπολίτης Ζακύνθου, πρόσθεσε: «Που θα πάει αυτό; Υποχωρήσεις, υποχωρήσεις φτάσαμε να μην έχουμε ούτε Κύπρο, ούτε Αιγαίο ούτε τίποτα».

Κλείνοντας τόνισε: «Αλλά για πείτε μου, μπορούμε εμείς να κάνουμε ένα Ρ/Σ στα Σκόπια; Αλλά εάν αληθεύει ότι οι ιδιοκτήτες είναι Έλληνες, είναι ντροπή γι΄ αυτούς που λέγονται Έλληνες».

Εμφανίσεις: 45793
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!