''Μας βοήθησαν για να κάνουν... δημοσιογραφικό ντόρο'' λένε οι Καλύμνιοι

kalymnos1

Την αντίδραση των τοπικών Μ.Μ.Ε. της Καλύμνου και μέρους της τοπικής κοινωνίας προκάλεσε η βοήθεια της οργάνωσης "Αποστολή" στο νησί.

"Υπερβολικός δημοσιογραφικός ντόρος και αρνητική εικόνα για την Κάλυμνο" τιτλοφορείται το άρθρο του ενημερωτικού Portal kalymnos-news.gr, το οποίο αναφέρεται στη βοήθεια που έδωσε η MKO της Αρχιεπισκοπής στο νησί.

Το άρθρο μιλά για "ανακρίβειες" και "υπερβολές" που παρουσιάζει Δελτίο Τύπου της ΜΚΟ "Αποστολή" που "εμφανίζει αρνητική εικόνα για την Κάλυμνο" και για "το βιοτικό επίπεδο των Καλύμνιων που επέστρεψε στη δεκαετία του '50".

Ο συντάκτης του άρθρου διερωτάται "από πού άντλησε ο συντάκτης του δελτίου τύπου αυτές τις πληροφορίες και ποιος ήταν ο σκοπός αυτής της αναφοράς του, ότι το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων της Καλύμνου επέστρεψε στη δεκαετία του 50 και ότι τους τελευταίους μήνες ξεπέρασαν τους 4.000 οι Καλύμνιοι που μετανάστευσαν σε Αυστραλία και Αμερική".

Συνεχίζει λέγοντας πως "με την αναφορά του αυτή έδωσε δημοσιογραφική τροφή στα αθηναϊκά ΜΜΕ να παρουσιάσουν μία Κάλυμνο της φτώχειας, της πείνας και της μετανάστευσης".

Το Kalymnos-news ζητά να αποκατασταθεί η αλήθεια από την "Αποστολή" για τις "ανακρίβειες και υπερβολές που γράφτηκαν στην προσπάθεια να προβάλλει το έργο της ΜΚΟ "Αποστολή".

"Σίγουρα υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στο νησί όπως συμβαίνει και σε όλα τα μέρη της Ελλάδας ,σίγουρα κάποιοι συμπατριώτες μας αναγκάζονται να μεταναστεύσουν, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν ισχύουν αυτά που γράφτηκαν στο Δ.Τ. και αναπαράχθηκαν από τα Αθηναϊκά ΜΜΕ" αναφέρει ο συντάκτης του άρθρου και ζητά και από τον Μητροπολίτη Καλύμνου να αποκαταστήσει την αλήθεια, αφού φέρεται να συμφωνεί με αυτή την εικόνα που παρουσιάστηκε για το νησί του.

Δείτε εδώ την σχετική είδηση: Υπερβολικός δημοσιογραφικός ντόρος και αρνητική εικόνα για την Κάλυμνο

Εμφανίσεις: 58547
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!