Με την ευχή του Μητροπολίτη η… μάχη για τις Κυριακές!

tzikas-tsiaples-ignatios

Επίσκεψη του πρόεδρου ομοσπονδίας εμπορικών συλλόγων Θεσσαλίας και αντιπρόεδρου της ΕΣΕΕ Νίκου Τζίκα και του πρόεδρου εμπορικού συλλόγου Λαρίσης Γιώργου Τσιαπλέ οι οποίοι εκπροσωπούσαν και το επιμελητήριο Λάρισας δέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος.

Οι δυο πρόεδροι ενημέρωσαν τον Σεβασμιώτατο για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν και εξέφρασαν την πλήρη αντίθεση τους στην προτεινόμενη κατάργηση της αργίας της Κυριακής που είναι ημέρα αφιερωμένη στον Θεό αλλά και ευκαιρία συναντήσεως των μελών της οικογενείας.

Ιδιαίτερα ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για την δυναμική θέση που πήρε εναντίον της καταργήσεως της αργίας της Κυριακής και για την πολύπλευρη συμπαράσταση του.

Ο Σεβασμιώτατος από την πλευρά του εξέφρασε την χαρά του για την συνάντηση του με τους δυο πρόεδρους στα πρόσωπα των οποίων είδε τον καθημερινό αγώνα τους κόπους και τους μόχθους των έμπορων της περιοχής μας και όχι μονό και συμφωνώντας απόλυτα μαζί τους, ευχήθηκε να τους στηρίζει πάντοτε η χάρις του Άγιου Πνεύματος και να τους αξιώσει να επιτύχουν στην παρούσα φάση το πολύ σημαντικό αίτημα τους που πρωτίστως είναι θέμα πνευματικό και κατόπιν κοινωνικό, δίκαιο και ανθρώπινο.

Εμφανίσεις: 51635
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!