Πλήθος πιστών στον εσπερινό της Κοιμήσεως στον Άγ. Νικόλαο Καλλιθέας

0-0aakalitheaΜε μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκε ο πανηγυρικός εορτασμός της Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καλλιθέας, στο τέλος του οποίου εψάλησαν τα εγκώμια της Θεοτόκου.

Πλήθος πιστών κατέκλησαν τον Ιερό Ναό για να προσκυνήσουν την Παναγία την Πορταϊτισσα, την Παναγία την Πάντων Χαρά και τον Επιτάφιό της.

Τέλος ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού, Αρχιμ. Νικόλαος Κλάδης μίλησε για την σημασία της εορτής της Κοιμήσεως της Υπεράγιας Θεοτόκου.

"Η Μητέρα του Θεού είναι ό,τι ευγενέστερο και ανώτερο είχε να προσφέρει ο κόσμος των ανθρώπων στον Θεό. Και ο Θεός τώρα την τιμά με ασύγκριτη ουράνια δόξα· και αυτή η δόξα αντανακλά σ’ όλους μας και είναι αυτό αφορμή χαρά για όλους μας", ανέφερε μεταξύ άλλων ο π. Νικόλαος.

Κλείνοντας πρόσθεσε: "Η Μητέρα του Θεού είναι Μητέρα όλων μας και γι’ αυτό με την Κοίμησή της δεν εγκαταλείπει τον κόσμο, αλλά πολύ περισσότερο τώρα, με την παρρησία που έχει, πρεσβεύει στον Υιό της για μας..."

0-0aakalithea1

0-0aaakalithea2

0-0aakalithea3

0-0aaakalithea4

Εμφανίσεις: 52739
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!