Πανηγυρικός εσπερινός στον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών (ΦΩΤΟ)

-4

Για την Romfea.gr, Γιώργος Φερδής

Σε κλίμα κατάνυξης τελέστηκε το απόγευμα της Παρασκευής, ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών.

Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Επίσκοπος Βελεστίνου κ. Δαμασκηνός, συμπαραστατούμενος από πλειάδα ιερέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών που ήρθαν για να τιμήσουν την μνήμη του Αγίου.

Οι πιστοί από νωρίς το απόγευμα προσκυνούσαν το ιερό λείψανο του Αγίου Παντελεήμων, το οποίο τοποθετήθηκε στο κέντρο του ναού των Αθηνών.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Επίσκοπος Βελεστίνου, ο οποίος αναφέρθηκε στον θαυματουργό και ιαματικό Άγιο, τονίζοντας το σωστό ιεραποστολικό του έργο.

Αμέσως μετά ο κ. Δαμασκηνός ευχαρίστησε τον Αρχιμ. Μάξιμο Παπαγιάννη για την πρόσκληση και την τιμή που του έκανε να χοροστατήσει στον Μέγα πανηγυρικό εσπερινό.

Τέλος ο προϊστάμενος του ναού και Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αρχιμ. Μάξιμος Παπαγιάννης ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο, ενώ μετέφερε τις ευχές του Αρχιεπισκόπου στους πιστούς.

-1

-2

-3

-5

-6

-7

-8

-9

-10

Εμφανίσεις: 108835
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!