Καισαριανής Δανιήλ: "Η Παναγία διακόνησε το μυστήριο της σωτηρίας μας"

0-naousaΜε λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης, ο εσπερινός για τα εγκώμια της Παναγίας.

Στον Αρχιερατικό εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Καισαριανής κ. Δανιήλ, συγχοροστατούντων των Μητροπολιτών Προικονήσσου κ. Ιωσήφ και Βεροίας κ. Παντελεήμων.

Ο Μητροπολίτης Βεροίας καλωσόρισε τους αγίους Αρχιερείς στη Νάουσα, ενώ τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως, όπου φυλάσσεται η κάρα του Οσίου Θεοφάνους πολιούχου Νάουσας.

Απευθυνόμενος στον Μητροπολίτη Καισαριανής κ. Δανιήλ, μεταξύ άλλων τόνισε: "Είναι ιδιαίτερη ευλογία να έχουμε σήμερα χοροστατούντα τον Σεβ. Μητροπολίτη Καισαριανής κ. Δανιήλ, έναν λόγιο, έναν εκλεκτό Ιεράρχη της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος".

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Καισαριανής κ. Δανιήλ, ο οποίος αναφέρθηκε στη δόξα και τιμή της Θεοτόκου, ενώ ανέφερε ότι "η Παναγία διακόνησε το μυστήριο της σωτηρίας μας".

Τέλος τελέστηκε περιφορά του επιταφίου της Παναγίας, γύρω από το ιερό ναό παρουσία πλήθους πιστών και μικρών παιδιών.

0-naousa2

0-naousa3

0-naousa5

0-naousa4

0-naousa6

0-naousa7

0-naousa8

0-naousa9

0-naousa10

Εμφανίσεις: 45130
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!