Η Τιμία Κάρα της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Παρασκευής στο Καστράκι Φωκίδος

Kara Ag. Paraskevis Kastraki05

Πλησίον της πόλεως Ναυπάκτου (6 χλμ.) στο χωριό Καστράκι Δωρίδος και στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καστρακίου, βρίσκεται από εχθές 1 Αυγουστού 2013 η Τιμία Κάρα της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Παρασκευής, η οποία θα εκτεθεί σε πενθήμερο προσκύνημα.

H Τιμία Κάρα της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Παρασκευής όπου συνοδεύεται από τον Παν. Αρχιμανδρίτη Διονύσιο Κατερίνα Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής στον ομώνυμο Δήμο των Αθηνών, θα παραμείνει στον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου Καστρακίου για πενθήμερο προσκύνημα.

Την Τιμία Κάρα της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Παρασκευής υποδέχτηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Βρεσθένης κ. Θεόκλητος, όπου στην συνέχεια προεξήρχε της Ακολουθίας του Εσπερινού, αλλά και της Παρακλήσεως της Θεοτόκου, με την ευλογία του Σεπτού Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Φωκίδος κ. Αθηναγόρου.

Ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοιχτός προς προσκύνηση της Τιμίας Κάρας της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Παρασκευής από το πρωί στις 7:00 έως και 10:00 το βράδυ.

Kara Ag. Paraskevis Kastraki01

Kara Ag. Paraskevis Kastraki04

Kara Ag. Paraskevis Kastraki05

Kara Ag. Paraskevis Kastraki08

Εμφανίσεις: 76306
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!