Πρωτοβουλία αλληλεγγύης από την Αρχιεπισκοπή Κρήτης

allilegihΜια πρωτοβουλία αλληλεγγύης και αγάπης με φόντο το ενετικό κάστρο του Κούλε υλοποιούν η Αρχιεπισκοπή Κρήτης σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου και το Επιμελητήριο Ηρακλείου για οικογένειες που δοκιμάζονται από την ανέχεια και την κρίση.

Έτσι οι παραπάνω φορείς κάθε Δευτέρα απόγευμα στήνουν...πάγκους αγάπης συγκεντρώνοτας τρόφιμα (μακαρόνια, ρύζι, γάλα και προϊόντα που δεν απαιτούν συντήρηση) τα οποία θα διανεμηθούν σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη και αδυνατούν να καλύψουν ακόμα και τα βασικά.

Συγκεκριμένα οι πάγκοι θα βρίσκονται στον Κούλε από τις 7 το απόγευμα ως τις 10 το βράδυ όπου όποιος θελήσει θα μπορεί να προσφέρει την δική του βοήθεια.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν ανάγκη απο βοήθεια συνεχώς αυξάνεται και κανένας πολίτης ή φορέας δεν μπορεί να σταθεί αδιάφορος σε αυτό το φαινόμενο.

Εμφανίσεις: 48616
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!