Συνάντηση Μητροπολίτη Γορτύνης με τον βουλευτή Λ. Αυγενάκη

gort aygenakΣυνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη, 1 Αυγούστου, μεταξύ του βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη και του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακαρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Γορτύνης "Κρήτη".

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο βουλευτής ενημερώθηκε για την ανέγερση του Πολιτιστικού Κέντρου και το Επικοινωνιακό και Μορφωτικό Ίδρυμα της Μητρόπολης, που ανεγείρεται με συγχρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, καθώς και τους τομείς φιλανθρωπικής, πνευματικής και μορφωτικής κατεύθυνσης θα στεγάσει το εν λόγω Κέντρο.Π

αράλληλα υπήρξε συζήτηση και συνεργασία για θέματα που προέκυψαν από τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν 30.000 στρέμματα γης στην περιοχή της Μεσαράς.

Ακόμη ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας, κ. Μακάριος, ενημέρωσε τον κ. Λ. Αυγενάκη για την ολοκλήρωση των μελετών: της Μονής Απεζανών, Αναπαλαίωσης της Μονής Βροντησίου, Έναρξης μελετών- κατασκευής Πολιτιστικού Πολύκεντρου στο Τυμπάκι, Ολοκλήρωσης μελετών αποκατάστασης του Ναού - μνημείο - Αγίου Τίτου στο Τυμπάκι και Καταγραφής, διάσωσης και προβολής εκκλησιαστικής κληρονομιάς Μεσαράς.

Εξαιτίας της επείγουσας κατάστασης που έχει προκύψει από τις καταστροφικές πυρκαγιές, συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μεταξύ του κ. Λ. Αυγενάκη και του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας, κ. Μακαρίου.

Εμφανίσεις: 58168
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!