Συνελήφθη ιερέας με το γιο του για ξυλοδαρμό

ImageΣτα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου Ρόδου, βρίσκεται από χθες ιερέας με το γιο του, μετά από μήνυση για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και πρόκληση σωματικών βλαβών που κατέθεσε σε βάρος τους κάτοικος της περιοχής. Σήμερα το πρωί οι κρατούμενοι πρόκειται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Όπως έγινε γνωστό, η φερόμενη ως παθούσα κατοικεί δίπλα από το σπίτι του ιερέα και οι καβγάδες μεταξύ τους, όπως αναφέρουν πληροφορίες για προσωπικές τους διαφορές, είναι σύνηθες φαινόμενο.

Χθες το μεσημέρι σημειώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους γνωστούς καυγάδες μεταξύ της φερόμενης ως παθούσας, του ιερέα και του γιου του, μόνο που αυτή τη φορά η κατάσταση φαίνεται να ξέφυγε από τον έλεγχο, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η γυναίκα.

Συγκεκριμένα, στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου, όπου μετέβη η γειτόνισσα του παπά, εξιστόρησε όσα είχαν προηγηθεί και φέρεται να δήλωσε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού. Μάλιστα, η γυναίκα ισχυρίσθηκε ότι έσπασε το χέρι της και αφού έκανε την καταγγελία επισκέφθηκε ιδιωτική κλινική, προκειμένου να υποβληθεί στις απαιτούμενες ιατρικές επεμβάσεις.

Μετά την καταγγελία αναζητήθηκαν από τους αστυνομικούς ο ιερέας και ο γιος του, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα όπου πέρασαν τη νύχτα. Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, πατέρας και γιος φέρονται να αρνήθηκαν κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι δεν συνέβη τίποτε από όλα όσα ισχυρίζεται η γυναίκα.

Εμφανίσεις: 32319
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!