Θεμελίωση κωδωνοστασίου από τον Ζακύνθου Διονύσιο

DSC 6026Εις δόξαν Θεού πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί η τελετή κατάθεσης του θεμέλιου λίθου του κωδωνοστασίου του Ιερού Ναού Αγίου Ιγνατίου στον ΟΔΑΖ που είναι προσφορά της INTRAKAT που υλοποιεί το έργο της ανέγερσης της νέας πτέρυγας.

Προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Διονυσίου τελέστηκε η ακολουθία του Όρθρου, στη συνέχεια η αρχιερατική θεία λειτουργία και ακολούθως η τελετή του αγιασμού, παρουσία του Δημάρχου, του Αντιπεριφερειάρχη, του Αντιδημάρχου Ζακυνθίων, περιφερειακών συμβούλων και αρκετών πιστών.

Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα του διοικητή στον ΟΔΑΖ, ο Στάθης Μπετίνης προέταξε και κράτησε στην πρώτη γραμμή το να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλες τις δομές του Οργανισμού και στους ηλικιωμένους, τα ορφανά, και τα ΑμεΑ δίνοντας προτεραιότητα στις πραγματικές ανάγκες των συμπολιτών μας και των οικογενειών τους.

Κυρίως απέδειξε, ότι δεν τον μπορούν οι δερμάτινες καρέκλες και τα ψίχουλα, τα οποία αφήνει στη μπάντα και προτάσσει τις κοινωνικές ευαισθησίες.

Βέβαια, ο διοικητής έχει και την εκκλησιαστική φλέβα μέσα του -δεξιός ψάλτης γαρ- για αυτό και συνεχίσει με μικρά και σταθερά βήματα την εκ βάθρων ανακαίνιση της εκκλησίας του Αγίου Ιγνατίου, που φροντίζει να του συμπληρώνει κάθε έλλειψη.

Συγκινητική ήταν η στιγμή κατά την οποία ο κ. Μπετίνη κάλεσε τον Άκη Λαδικό να θέσουν μαζί τον θεμέλιο λίθο εις τιμήν του αείμνηστου πατέρα του Ανδρέα, που επι μακρό είχε θητεύσει στον οργανισμό και είχε προσφέρει τα μέγιστα.

Εμφανίσεις: 53419
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!