Βρέθηκε λίστα με ''στόχους'' μουσουλμάνων εξτρεμιστών

e3tremistes

Γράφει ο Αθανάσιος Θανόπουλος | Romfea.gr

Εντείνεται το κλίμα διωγμού των Χριστιανών στην Αίγυπτο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικές αρχές ανακάλυψαν έναν κατάλογο με ονόματα που αποτελούν στόχο από μουσουλμάνους εξτρεμιστές.

Σε ένα από τα τζαμιά του Καΐρου βρέθηκε ένας κατάλογος στον οποίο εμπεριέχονται δεκάδες ονόματα ''στόχους'', ανάμεσα σε αυτά και του Κόπτη Πατριάρχη κ. Θεόδωρου Β'.

Άγνωστος παραμένει ο συντάκτης του καταλόγου, καθώς ακόμα διεξάγονται έρευνες από την αστυνομία για να διαπιστωθεί η εγκυρότητα του.

Επίσης να αναφερθεί ότι στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Μάρκου στο Κάιρο, βρέθηκε γραμμένη η φράση ''η Αίγυπτος είναι ισλαμική''.

Ο Κόπτης Πατριάρχης σε δήλωσή του ανέφερε χαρακτηριστικά: ''καλώ όλους να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και ζητάω από κάθε Αιγύπτιο πολίτη να αποφύγει οποιαδήποτε σκέψη για επίθεση έναντι προσώπου ή περιουσίας.''

Τέλος να σημειωθεί ότι ο Κόπτης Πατριάρχης κ. Θεόδωρος ακύρωσε την περασμένη εβδομάδα επίσκεψη στον Καθεδρικό Ναό, φοβούμενος το ενδεχόμενο επιθέσεων από μουσουλμάνους εξτρεμιστές.

Εμφανίσεις: 128280
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!