Κορίνθου Διονύσιος: ''Τους εμπιστευθήκαμε και αυτοί μας πρόδωσαν''

korinthou

Του Αιμίλιου Πολυγένη

Λάβρος ήταν από άμβωνος για ακόμη μια φορά ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, ο οποίος μέσα από το κήρυγμά του έκανε λόγο για προδοσία.

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου αναφέρθηκε σε όλους εκείνους που εμπιστεύθηκε ο λαός, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι "τους ανθρώπους τους εμπιστευθήκαμε και μας προδώσαν, δεν μας προσέφεραν εκείνα που μας υποσχέθηκαν."

"Όσα μας έδωσαν, μας τα έδωσαν γιατί οι ίδιοι ήθελαν να πάρουν πολλά περισσότερα. Μας χρησιμοποιήσαν για να κατακτήσουν εκείνα που αυτοί θέλουν", πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Διονύσιος.

Σε άλλο σημείο ο δυναμικός Ιεράρχης ανέφερε: "Αυτοί οι άνθρωποι καθώς μας χρησιμοποιούν, μας κάνουν να τους φοβόμαστε, να φωνάζουμε και να απογοητευόμαστε."

"Μην διστάζετε αυτοί οι άνθρωποι παρακάπτονται, διότι τα πάντα προκύπτουν από τον Θεό και μόνο στον Θεό πρέπει να ελπίζουμε", υπογράμμισε κλείνοντας ο Μητροπολίτης Κορίνθου.


Εμφανίσεις: 82640
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!