Ο εσπερινός του Αγίου Φανουρίου στο Ίλιον (ΦΩΤΟ)

-1

Του Γιώργου Φερδή

Τον Άγιο Φανούριο τίμησαν στο ομώνυμο παρεκκλήσι του Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης στο Ίλιον, το οποίο ανήκει στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, συμπαραστατούμενος από πλειάδα κληρικών.

Να αναφερθεί ότι στον εσπερινό παρέστησαν ο Δήμαρχος Ιλίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι αρχές της περιοχής, καθώς και πλήθος πιστών.

"Ο Άγιος Φανούριος είναι ο Άγιος που μας φανερώνει αυτό που του ζητάμε, και εμείς ήρθαμε να προσφέρουμε την αγάπη μας στον Άγιο που σήμερα τιμάται από την Εκκλησία", ανέφερε ο κ. Αθηναγόρας.

Ο προϊστάμενος του Ιερού Παρεκκλησίου και Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αρχιμ. Συμεών Βολιώτης, στο σύντομο χαιρετισμό του, έκανε λόγο για παραδεισένια ατμόσφαιρα με την φανέρωση της αγάπης του Αγίου Φανουρίου.

Επίσης ευχαρίστησε από καρδιάς τον Μητροπολίτη Ιλίου κ. Αθηναγόρα, αλλά και τους άρχοντες της περιοχής που παρέστησαν στον εσπερινό.

Τέλος ο Μητροπολίτης Ιλίου ευχαρίστησε για την ζωντανή αγάπη των ενοριτών και των ιερέων,  τονίζοντας ότι «ο Άγιος Φανούριος φανέρωσε τον τόπο στον οποίο βρισκόμαστε σήμερα».

-2

-3

-4

-5

-6

-7

-8

-9

Εμφανίσεις: 163709
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!