Συνάντηση Μπουτάρη με τον Πρόεδρο της ΕΚΥΟ Ελασσώνος Βασίλειο

0-0aelassonosΣε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011 η συνάντηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη με τον επικεφαλής της ∆ιοικούσας Επιτροπής της Κεντρικής υπηρεσίας Οικονομικών της Εκκλησίας (ΕΚΥΟ) Μητροπολίτη Ελασσώνος κ. Βασιλείου.

Κατά τη συνάντηση υπήρξε αμοιβαία διάθεση κατανόησης και σε εγκάρδιο κλίμα συζητήθηκε μια σειρά ζητημάτων κοινού ενδιαφέροντος.

Μεταξύ των θεμάτων υπήρξε και το ζήτημα των ακινήτων της Εκκλησίας που αφορούν κυρίως στη σχολική στέγη και συμφωνήθηκε η ταχεία προώθηση ορισμένων εκκρεμών ζητημάτων εντός των προσεχών δύο μηνών.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως ενώ το παρόν έδωσαν επίσης ο Mητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, το αναπληρωματικό μέλος της ∆ιοικούσας Επιτροπής της ΕΚΥΟ, Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος καθώς και ο Αντιδήμαρχος Αστικού Σχεδιασμού Πολεοδομίας και Δικτύων Ανδρέας Κουράκης.

Εμφανίσεις: 51716
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!