Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Κυνηγού (ΦΩΤΟ)

kinigos3

Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός τελέστηκε επί τη μνήμη της αποτομής της τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννου του Κυνηγού επί της οδού Βουλιαγμένης.

Στο πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, συμπαραστατούμενος από πλειάδα κληρικών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
 
Πλήθος πιστών κατέκλυσαν τον ιερό ναό, του Αγίου Νικολάου του Πλανά, για να τιμήσουν την μνήμη του Αγίου Ιωάννου.

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος στον κήρυγμά του αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, ενός Αγίου που χάραξε τον δρόμο της Χριστιανοσύνης, τονίζοντας ιδιαίτερα τον σημαντικό ρόλο που είχε τα χρόνια που έζησε.
 
Αμέσως μετά ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού και Γραμματέας της Ιεράς Συνόδου, Αρχιμ. Ιερώνυμος Νικολόπουλος, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την παρουσία του και ευχήθηκε κάθε καλό στην Αρχιεροσύνη του.

Επίσης σημείωσε τα σημαντικά έργα που έχουν γίνει στον ναό και ιδιαίτερα στις Αγιογραφίες, ενώ ευχαρίστησε τους πιστούς που συνέβαλαν με το υστέρημά τους για την μερική ολοκλήρωσή τους.
 
Τέλος ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας ευχαρίστησε τους Ιερείς του ναού για την φιλοξενία και ευχήθηκε καλή δύναμη σε όλους.

kinigos

kinigos2

kinigos4

kinigos5

kinigos6

Εμφανίσεις: 113984
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!