Χωρίς την παρουσία Αρχιερέων εόρτασε ο Παροναξίας Καλλίνικος

0-0aparonaxiasΧωρίς την παρουσία Μητροπολιτών αλλά μόνο με τους ιερείς της Νάξου και της Πάρου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος ο οποίος άγει τα ονομαστήρια του, λειτούργησε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Παναγίας της Χρυσοπολιτίσσης Νάξου.

Την Θεία Λειτουργία παρηκολούθησε πλήθος πιστών, οι Αρχές του Τόπου, εκπρόσωποι του Ναυτικού, του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι από την Σύρο μετέβη σήμερα το πρωί ο Σεβ. Μητροπολίτης Δωρόθεος, ο οποίος και ευχήθηκε φιλαδέλφως στον εορτάζοντα Μητροπολίτη να είναι τα έτη του καλλίνικα και η ποιμαντορία του, πολυχρόνια και ευλογημένη από τον Θεό.

Ο Μητροπολίτης Παροναξίας από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο, τους παρισταμένους ιερείς και τους πιστούς, ενώ τους ευχήθηκε υγεία και τα έργα τους επίσης να είναι καλλίνικα.

Σημείωση Romfea.gr: Να σημειωθεί ότι πολλοί Αρχιερείς και κληρικοί από την Αθήνα και άλλες Μητροπόλεις, εξέφρασαν την επιθυμία να παραστούν στα ονομαστήρια, αλλά σεβάστηκαν την επιθύμια του κ. Καλλινίκου να εορτάσει μόνος του με τους ιερείς της Επαρχιας του.

0-0aparonaxias1

0-0aparonaxias2

0-0aparonaxias3

Εμφανίσεις: 58322
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!