Μεσσηνίας Χρυσόστομος: ''Προσευχόμαστε για ειρήνη στη Συρία'' (ΦΩΤΟ)

-6 

Του Γιώργου Φερδή | Romfea.gr

Με ιδιαιτέρη μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η μνήμη της αποτομής της τιμίας κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, στον ομώνυμο Ιερό Ναό (Κυνηγού) οδού Βουλιαγμένης.

Της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, συμπαραστατούμενος από πλειάδα κληρικών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Ιεροκήρυκας και Διυθυντής του Αρχιεπισκοπικού γραφείου, Αρχιμ. Χρυσόστομος Παπαθανασίου, ο οποίος αναφέρθηκε στη προσωπικότητα του Αγίου Ιωάννη, ως Προφήτη, Προδρόμου και Βαπτιστή.

Στη συνέχεια ο προϊστάμενος του ναού και Γραμματέας της Ιεράς Συνόδου, Αρχιμ. Ιερώνυμος Νικολόπουλος, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο για την παρουσία του, όπως και όλους που συνετέλεσαν στον εορτασμό της ενορίας.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους ιερείς του Ναού και ευχήθηκε να επέλθει ειρήνη στην δοκιμαζόμενη Συρία και στη Μέση Ανατολή.

«Να έρθει το Περιστέρι της Ειρήνης και να διώξει τα σύννεφα του πολέμου» είπε συγκεκριμένα ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.

-1

-2

-3

-4

-5

-7

-8

-9

-10

Εμφανίσεις: 69501
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!