Ο Αγιασμός των σχολείων από τον Κιλκισίου Εμμανουήλ

a3

Για την Romfea.gr, Χρήστος Καναρόπουλος

Τους καθιερωμένους αγιασμούς των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλεως του Κιλκίς τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, με την ευκαιρία της ενάρξεως της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τους αγιασμούς σε έξι σχολεία, συνοδευόμενος από τους τοπικούς βουλευτές, τον αντιπεριφερειάρχη και τον δήμαρχο καθώς και από τον Προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Κιλκίς ενώ απευθυνόμενος σε δασκάλους, καθηγητές και μαθητές τόνισε την μεγάλη ευθύνη όλων μας έναντι των μαθητών και την υποχρέωση να αγωνιζόμαστε για την πνευματική και ηθική προαγωγή τους.

«Εσείς τα παιδιά έχετε πολλές και μεγάλες δυνατότητες και οφείλετε να τις αξιοποιήστε ώστε να μάθετε όσο περισσότερα μπορείτε και είναι σίγουρο ότι θα γίνετε καλύτεροι από εμάς και το ευχόμαστε. Η Εκκλησία είναι η φιλόστοργη μητέρα μας, η οποία ευκαίρως ακαίρως αγωνιά και αγωνίζεται να προσφέρει «παν δώρημα τέλειο» ιδιαίτερα σε εσάς τα νέα παιδιά» είπε μεταξύ των άλλων ο Μητροπολίτης Κιλκισίου και κατέληξε με εγκάρδιες ευχές για υγεία και πρόοδο κατ’ άμφο και αξιοποίηση με την βοήθεια του Τριαδικού Θεού των δυνάμεων και των δυνατοτήτων των μαθητών.

a5

Εμφανίσεις: 47258
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!