Ο Αρχιεπίσκοπος της Ουάσιγκτον θα επισκεφθεί την Κύπρο

Mccarik

Επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει στις 15-17 Σεπτεμβρίου ο Αρχιεπίσκοπος της Ουάσιγκτον και σύμβουλος της διεθνούς οργάνωσης Caritas Καρδινάλιος Theodore E. McCarrick, μαζί με διμελή αντιπροσωπεία, ύστερα από πρόσκληση του Αρχιεπισκόπου Μαρωνιτών Κύπρου – Πρόεδρου της Caritas Κύπρου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της διεθνούς Caritas, Youssef Soueif, και του Συμβουλίου της Caritas Κύπρου.

Η Caritas είναι μια συνομοσπονδία 164 Ρωμαιοκαθολικών οργανώσεων που προσφέρουν ανακουφιστική και κοινωνική υπηρεσία και οι οποίες λειτουργούν σε περισσότερες από 200 χώρες παγκόσμια. 

Αποστολή τους είναι να εργάζονται για την οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, ιδιαίτερα για τους φτωχούς και τους καταπιεσμένους.

Σήμερα υπάρχουν 625 χιλιάδες εθελοντές που εργάζονται προς το σκοπό αυτό σε αυτές τις χώρες.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αρχιεπισκοπή των Μαρωνιτών στην Κύπρο, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Κύπρο η αντιπροσωπεία θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο.

Επίσης θα επισκεφθεί διάφορες περιοχές του νησιού και Μαρωνίτικα χωριά.  

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση ο Καρδινάλιος McCarrick έχει επισκεφθεί διάφορα έθνη ως προασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καταγράφοντας τις ανάγκες των ανθρώπων παγκόσμια και προωθώντας τις αξίες της αγάπης, της συμφιλίωσης και της ειρήνης.

Εμφανίσεις: 42786
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!