Σε κλίμα συγκίνησης το ετήσιο μνημόσυνο του Ιερισσού Νικοδήμου

do1Γράφει ο Άγγελος Πάκλαρας | Romfea.gr 

Μέσα σε συγκινησιακή ατμόσφαιρα ετελέσθη χθες Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου εις τον μητροπολιτικόν ναόν του Αγ.Στεφάνου Αρναίας, το ετήσιο μνημόσυνο του  Μακαριστού Μητροπολίτου Ιερισσού κυρού Νικοδήμου.

Της αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο επιστήθιος φίλος κ αδελφός εν  Χριστώ του Μακαριστού Σεβ. Μητροπολίτης Μιλήτου Απόστολος κ. συλλειτουργούντων των Σεβ. Κασσανδρείας Νικοδήμου, Ανθηδώνος Νεκταρίου, Ιερισσού Θεοκλήτου και πολλών ιερέων και διακόνων, πνευματικών τέκνων του εκλιπόντος Ιεράρχου.

Παρών και ο κατά σάρκαν ευλαβέστατος αδελφός  του μακαριστού Μητροπολίτου, κ. Ιωάννης Αναγνώστου μετά της οικογενείας του.

Η απουσία του λατρευτού Γέροντος ήτο μεγίστη. Αλλά νοερώς η παρουσία του ήτο έντονη κ ένοιωθε κανείς οτι παρακολουθούσε μετά πολλής ευλαβείας το μνημόσυνον που τελούνταν δια την ανάπαυσίν του, εκεί κάπου στο σύνθρονο της κόγχης του ιερού Βήματος, ενδεδυμένος την ολόλευκη αρχιερατική στολή του...

Αιωνία σου η μνήμη αξιομακάριστε Ιεράρχα κ αλησμόνητε Γέροντα.

54

Εμφανίσεις: 67261
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!