Ο Σύρου Δωρόθεος στον Ι.Ν. Αγίας Σοφίας Ψυχικού (ΦΩΤΟ)

sirou

Για την Romfea.gr, Γιώργος Φερδής

Με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις, στον Ιερό Νάο της Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού.

Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κεάς, Μήλου και Μυκόνου κ. Δωρόθεος ο Β.

Να αναφερθεί ότι ο Μητροπολίτης Σύρου μετέφερε προς ευλογία των πιστών, και τεμάχιο ιερού λειψάνου της Αγίας Σοφίας.

"Είναι μεγάλη χαρά για μένα που λειτούργησα σήμερα σε μια τόσο αρμονική ενορία" ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Δωρόθεος, απευθυνόμενος προς το εκκλησίασμα.

Σε άλλο σημείο ανέφερε πως πρέπει να έχουμε αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας, αν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε παιδιά του Θεού.

"Ο Θεός δεν εμφανίζεται σε μεγάλους δρόμους, στολισμένους και φανταχτερούς αλλά πάντα μέσα σε κλίμα μετάνοιας", ανέφερε ο Μητροπολίτης Σύρου, προτρέποντας προτρέποντας τον κόσμο να μετανοήσει και να έρθει στον σωστό δρόμο.

Επίσης ο κ. Δωρόθεος τέλεσε ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως όλων των ανθρώπων που βοήθησαν, στήριξαν και ευεργέτησαν την ενορία της Αγίας Σοφίας.

Τέλος ο προϊστάμενος του Ιερού Ναόυ Αρχιμ. Ιωαννίκιος, ευχαρίστησε από την καρδιά του τον Μητροπολίτη Σύρου για την παρουσία του, και ευχήθηκε κάθε καλό στην συνέχεια της Αρχιερατείας του.

syrou1

syrou2

syrou3

syrou4

syrou5

syrou6

syrou7

syrou8

syrou9

Εμφανίσεις: 86096
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!