Νέες εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις στους Προσκυνητές

kataskinwseis

Εγκρίθηκε την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την επωνυμία «ΕΠΑΛΞΗ» για την κατασκευή παιδικών κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης προϋπολογισμού 3.490.000,00 €.

Οι κατασκηνώσεις, που θα έχουν την επωνυμία «Παιδικές Κατασκηνώσεις Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής» θα κατασκευαστούν στην Ακτή Αγροκτήματος Προσκυνητών θέση «Καψάλα», με δυναμικότητα 80 παιδιών, ηλικίας 06 – 16 ετών.

Με την προγραμματική σύμβαση αυτή, σημείωσε ο Περιφερειάρχης κ. Άρης Γιαννακίδης, ικανοποιείται ένα αίτημα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος που αφορά την ίδρυση και τη κατασκευή παιδικών κατασκηνώσεων ώστε να ανακουφιστούν και να δοθεί διέξοδος σε μικρά παιδιά.

«Ξέρω πολύ καλά την αγάπη που δείχνει ο Σεβασμιώτατος μας στη νέα γενιά, στα νέα παιδιά και σε όλους τους ανθρώπους» σημείωσε, τονίζοντας πως το έργο βρίσκεται σε διαδικασία μελετητικής ωρίμανσης και ελπίζουν σύντομα να ενταχθεί στα συγχρηματοδοτούμενα έργα της Περιφέρειας.

Εμφανίσεις: 62750
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!