Οι ''Θυγατέρες της Πηνελόπης'' στον Μητροπολίτη Μαρωνείας

axepa

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα, στο γραφείο του, πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη του γυναικείου τμήματος των ΑΧΕΠΑ - Daughters of Penelope Ροδόπης.

Το κλίμα της συνάντησης υπήρξε ιδιαίτερα θερμό, και η Πρόεδρος του Δ.Σ. των ΑΧΕΠΑ - Daughters of Penelope Ροδόπης, κυρία Μαρία Σοφιανού, αφού ενημέρωσε τον Επίσκοπο για τις αρχές και τη φιλοσοφία που διέπουν τη λειτουργία της οργάνωσης, του παρουσίασε τους στόχους δράσεων του αμέσως προσεχούς διαστήματος.

Ο Ιεράρχης εξέφρασε την ενεργό του συμπαράσταση στο έργο του συλλόγου, καθώς, όπως ανέφερε, όλες οι φιλανθρωπικές δραστηριότητες που αποσκοπούν στη στήριξη και στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται παντοιοτρόπως, έχουν την αμέριστη στήριξη της τοπικής Εκκλησίας και του ιδίου προσωπικά.

Υποσχέθηκε δε, να συμβάλλει τα μέγιστα στη διοργάνωση δράσεων ανθρωπιστικού περιεχομένου, όποτε αυτό του ζητηθεί.

Όπως τόνισε η κυρία Σοφιανού «με τη συνάντηση αυτή επιβεβαιώθηκε και εθιμοτυπικά η αγαστή και διαρκής συνεργασία που θα υπάρχει στο εξής με την Εκκλησία και τον επικεφαλής της, Σεβασμιώτατο, κ. Παντελεήμονα».

Εμφανίσεις: 62103
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!