Η Μητρόπολη Λευκάδας έκανε 50 γονείς να νιώσουν και πάλι παιδιά

AAF 0673

Την περασμένη Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 πενήντα γονείς και άλλα τόσα παιδιά έζησαν μια ξεχωριστή εμπειρία στις εκκλησιαστικές Μαθητικές Κατασκηνώσεις της Ι. Μητρόπολης Λευκάδος, στο δάσος απέναντι από την Ιερά Μονή Φανερωμένης Λευκάδος.

Η τοπική Εκκλησία ανταποκρίθηκε στο αίτημα πολλών γονιών να μπορούσαν κι αυτοί να ζήσουν για λίγο στην Κατασκήνωση, όπως τα παιδιά τους, και τους προσκάλεσε να ζήσουν όλοι μαζί «στιγμές χαράς» σαν κατασκηνωτές, έχοντας επικεφαλής όλη την ημέρα τον Σεβασμιώτατο κ. Θεόφιλο.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Καθολικό της Ι. Μονής Φανερωμένης Λευκάδος και συνεχίστηκε μέχρι αργά το απόγευμα, περιλαμβάνοντας εισήγηση από τον κληρικό της Ι. Μ. Πατρών π. Αντώνιο Ρουμελιώτη, με θέμα: «Τι ρόλο έχουν στην αγωγή των παιδιών τα πάθη, οι αρετές και η μετάνοια», κοινή τράπεζα, ομαδική ψυχαγωγία, ευκαιρίες διαλόγου σε ομάδες και, παράλληλα, δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά, με ένα πολύ όμορφο και ζωντανό πρόγραμμα ψυχαγωγίας.

AAF 0958

 

AAF 1103

AAF 1779

AAF 9135

Εμφανίσεις: 59179
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!