Γερμανική αντιπροσωπεία στον Μητροπολίτη Σταγών

5-4-1Τον Σεβασβιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ επισκέφτηκε χθες αντιπροσωπεία Γερμανών από την πόλη Κelsterbach συνοδεία του Καλαμπακιώτη κ. Κώστα Φαμίση.

Ανάμεσα στα άτομα της αντιπροσωπείας ήταν και Έλληνας και ο Καλαμπακιώτης  κ. Αγγέλης Βασίλειος ο οποίος τελεί Δημοτικός Σύμβουλος στην Γερμανική πόλη. Μαζί του ο Δήμαρχος του Κelsterbach, ο Αντιδήμαρχος και ο Αντινομάρχης.

Όλοι μαζί πραγματοποιούν επίσκεψη στην περιοχή μας και γι αυτό το λόγο πραγματοποίησαν επίσκεψη στον Σεβασβιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ.

Εκεί είχαν μια ολιγόλεπτη συζήτηση σχετικά με την περιοχή μας και τα Μετέωρα με τον Σεβασμιώτατο να τους προτρέπει να επισκεφτούν όλες τις Μονές τόσο των Μετεώρων όσο και της Πίνδου.

Τόσο ο κ. Αγγέλης όσο και οι Γερμανοί επισκέπτες έμειναν ενθουσιασμένοι από την συνάντηση αυτή και υποσχέθηκαν να ξανά επισκεφτούν τη ευρύτερη.

Στο τέλος αντάλλαξαν δώρα μεταξύ τους ενώ ακολούθησαν και αναμνηστικές φωτογραφίες για να αποχωρήσουν στη συνέχεια για τα Μετέωρα.

Εμφανίσεις: 48233
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!