Εθελοντική αιμοδοσία στην Ι.Μ. Λαρίσης

aimodosialarisaΜε την ευλογία του Θεού και με ιδιαίτερη επιτυχία καταστέφθηκε η εθελοντική αιμοδοσία της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης, που διεξήχθη στο ανακαινισμένο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Λαρίσης την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013 από το πρωί έως αργά το μεσημέρι. 

Πολλοί ήταν οι πιστοί χριστιανοί και ιδιαίτερα οι νέοι και οι νέες, που άκουσαν την προτροπή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου και έσπευσαν να βοηθήσουν τον πάσχοντα συνάνθρωπό τους δίδοντας λίγο από το αίμα τους, προκειμένου να σώσουν μια ζωή!

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος επαίνεσε την προθυμία και την έμπρακτη αγάπη των ευλογημένων αιμοδοτών και συνεχάρη τον υπεύθυνο Ιερέα στο έργο της αιμοδοσίας της Ιεράς Μητροπόλεως, π.Κωνσταντίνο Μαραγκόζη για την θαυμάσια οργάνωση της προσφοράς και της αγάπης στην τράπεζα αίματος της Ιεράς Μητροπόλεως, τους Ιερείς του Αγίου Νικολάου, που με ιδιαίτερη χαρά φιλοξένησαν στην ενορία τους την εθελοντική αιμοδοσία καθώς και τις κυρίες από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και υπεύθυνες του έργου της αιμοδοσίας, που για άλλη μια φορά στάθηκαν αρωγοί στο έργο αυτό και θυσιαστικά εξυπηρέτησαν τους προσερχομένους δίδοντας στον καθένα και πλείστες όσες ιατρικές συμβουλές και οδηγίες.

Εμφανίσεις: 50679
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!