Ο Δήμαρχος Παιονίας στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο

paioniasΕθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε την Τρίτη 8 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Αθανάσιος Λαπόρδας στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης όπου συναντήθηκε με τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο.

Μεταξύ των θεμάτων συζήτησης υπήρξε η κατάφορα προκλητική ενέργεια των γειτονικού Δήμου Γευγελής να αναγείρει μνημείο με το δεκαεξάκτινο αστέρι της Βεργίνας και ένα άκρως προκλητικό χάρτη της «Μεγάλης Μακεδονίας»

Ο Μητροπολίτης Άνθιμος ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους πολέμιους της προπαγάνδας της γειτονικής χώρας, δεν ήταν καλά ενημερωμένος για το γεγονός και δεσμεύτηκε να ασχοληθεί προσωπικά με το θέμα.

Στην συνάντηση η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της Παιονίας και το σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η εκκλησία στην περιοχή μας.

Κλείνοντας ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης υποσχέθηκε ότι θα επισκεφτεί την Παιονία όπως επίσης και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γουμενίσσης Αξιουπόλεως Πολυκάστρου και Γεφύρης κ. Δημήτριο.

Εμφανίσεις: 54358
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!