Η Ι.Μ. Χίου βραβεύει τον εθελοντισμό

hiou

Σε μιά συγκινητική εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών αφιερωμένη στον εθελοντισμό, το απόγευμα στο κατάμεστο Ομήρειο, δόθηκαν απ' τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκο, τιμητικά διπλώματα συμμετοχής, σε εκπροσώπους εθελοντικών ομάδων, ενώ απονεμήθηκε ειδικά ο Σταυρός του Αγίου Ισιδώρου στον π. Νικ. Μακρή, του Αγίου Ιωάννου Θεολόγου, υπεύθυνο για τα συσσίτια της Ι. Μητροπόλεως.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο Καθηγητής Νίκος Στουπάκης και την εκδήλωση άνοιξε ο Μητροπολίτης κ. Μάρκος, με αναφορά στην σημασία του εθελοντισμού και της προσφοράς, που πηγάζει από την ίδια τη διδασκαλία του Χριστού.

Στη συνέχεια διαβάστηκαν ποιήματα, ακούστηκαν επίκαιρες ομιλίες για τον εθελοντισμό από συμμετέχοντες στις εθελοντικές ομάδες της Μητροπόλεως, προβλήθηκαν τέτοιες δραστηριότητες απ' τα συσσίτια της Μητροπόλεως την ιματιοθήκη της, αλλά και από δραστηριότητες Ενοριών και την εκδήλωση έκλεισε η παιδική χορωδία της "Αρμονίας".

ekdilosi ethelonton 2

ekdilosi ethelonton 1

xorodia armonias

Εμφανίσεις: 51468
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!